AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon hediye etmek

Kahve falında pantolon hediye etmek

Kahve falında pantolon hediye etmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hedeflerini tutturacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon hediye etmek gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Kahve falında hediye pantolon almak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kot pantolon hediye almak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında pantolon hediye etmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon hediye almak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, insanlarla tartışacağına inanılır.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında uçan pantolon görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni pantolon giymek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pantolonda kan görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kazancının da eksilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir