AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pantolonunu giymek

Kahve falında birinin pantolonunu giymek

Kahve falında birinin pantolonunu giymek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında yeni pantolon giymek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonunu giymek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak pantolon giymek hastalıkların biteceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının pantolon giydiğini görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu pantolon giymek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceket pantolon giymek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmız pantolon giymek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir