AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon tamir etmek

Kahve falında pantolon tamir etmek

Kahve falında pantolon tamir etmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, zamandan da kar edeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında pantolon tamir etmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev tamir görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon tamir etmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında tamir edilen ev görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında kol saati tamir etmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın tamir etmek masa başı bir işe gireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini tamir etmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir