AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonuna kaka yapmak

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yüksek diploma alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında pantolona kaka yapmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında pantolona çiş yapmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta kaka yapmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında halıya kaka yapmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir