AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonda kan görmek

Kahve falında pantolonda kan görmek

Kahve falında pantolonda kan görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, önün açılacağına, yeni işler yapılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında pantolonda kan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolonda kan görmek kişinin rahat edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonunda kan görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonu ters giymek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol kot pantolon görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni pantolon giymek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kazancın ikiye katlanacağına inanılır.

Kahve falında sökülmüş pantolon görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında pantolon kestirmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun delindiğini görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir