AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunda kan görmek

Kahve falında pantolonunda kan görmek

Kahve falında pantolonunda kan görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulur.

Kahve falında pantolonunda kan gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında pantolonunda kan görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işarettir.

Kahve falında pantolonda kan görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonun delindiğini görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aramak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon çaldırmak geçmişini arkada bırakacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında pantolonu kesmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında bahçıvan pantolon görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir