AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pantolon giymek

Kahve falında yeni pantolon giymek

Kahve falında yeni pantolon giymek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hastalığın biteceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeni pantolon giymek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Kahve falında yeni pantolon giymek bereket ve huzur getireceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında yeni kot pantolon almak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir pantolon almak keyfin kaçacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni kot pantolon görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek istediği yola çıkacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yeni pantolon almak haksızlık edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir