AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon kestirmek

Kahve falında pantolon kestirmek

Kahve falında pantolon kestirmek hastalıklarının azalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon kestirmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında pantolon kestirmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek onları rahat ettireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında yeni pantolon giymek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış pantolon görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon ğiymek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında birine pantolon vermek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında hardal sarısı pantolon görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir