AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon askısı görmek

Kahve falında pantolon askısı görmek

Kahve falında pantolon askısı görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ona yardımcı olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon askısı gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolon askısı görmek işlerin eski haline döneceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında askıda pantolon görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sütyen askısı görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında demir askı görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında kırık askı görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askıda çamaşır görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir