AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında kısa pantolon giymek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında bordo pantolon giymek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste pantolon giymek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir