AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kapandığını görmek

Kahve falında kızının kapandığını görmek

Kahve falında kızının kapandığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, güzel işler yapacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızının kapandığını gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında bir kızın kapandığını görmek yeni işler peşinde koşulacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının kapandığını görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalettir.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapanan kapı görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendinin kapandığını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının kapandığını görmek kötü haberler alınacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir