AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon ğiymek

Kahve falında pantolon ğiymek

Kahve falında pantolon ğiymek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon ğiymek gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında pantolon satmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonunun söküldüğünü görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz pantolon giymek farklı kişilerle tanışacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir pantolon almak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında pantolonun yırtıldığını görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, ruh sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalet eder.

Kahve falında turuncu pantolon giymek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir