AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon kaybetmek

Kahve falında pantolon kaybetmek

Kahve falında pantolon kaybetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon kaybetmek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında pantolon kaybetmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon kaybetmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonunu kaybetmek sırların ortaya çıkmasına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul pantolonu görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon denemek onların kıymetini bileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında pantolon hediye etmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir