AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka katlamak

Kahve falında yufka katlamak

Kahve falında yufka katlamak onların kıymetini bileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında yufka katlamak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında yufka katlamak huzurlu günlerin biteceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçası katlamak yaşam şartlarının düzeleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işarettir.

Kahve falında kıyafet katlamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kumaş katlamak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında etek katlamak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan katladığını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birşey katlamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir