AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey katlamak

Kahve falında birşey katlamak

Kahve falında birşey katlamak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, uzak bir yola gidileceğine yorulur.

Kahve falında birşey katlamak gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz havlu katlamak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Kahve falında çorap katladığını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim katlamak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında yufka katlamak fal sahibinin fakirleşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında gömlek katlamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan katlamak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında kumaş katlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında elbise katlamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir