AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon hediye almak

Kahve falında kot pantolon hediye almak

Kahve falında kot pantolon hediye almak büyük adımlar atılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon hediye almak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında kot pantolon hediye almak kolay ve zevkli hale geleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bol kot pantolon görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kot pantolon görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, ona şifa olmayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kot pantolon görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında kot pantolon denemek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir