AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan pantolon görmek

Kahve falında uçan pantolon görmek

Kahve falında uçan pantolon görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Kahve falında uçan pantolon gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında uçan pantolon görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon hediye almak hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni pantolon görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın pantolonunu görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, mutlulukların yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında lacivert pantolon görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işarettir.

Kahve falında pantolon denemek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri pantolon görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah pantolon aramak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir