AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon çaldırmak

Kahve falında pantolon çaldırmak

Kahve falında pantolon çaldırmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında pantolon çaldırmak gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında pantolon çaldırmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, esenlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kumaş pantolon giymek onu alkışlayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon seçmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon yıkamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk pantolon görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu pantolon giymek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir