AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş pantolon giymek

Kahve falında kumaş pantolon giymek

Kahve falında kumaş pantolon giymek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kumaş pantolon giymek gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş pantolon giymek dertlerin günden güne artacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumaş pantolon görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonluk kumaş görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir