AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk yıkamak

Kahve falında pamuk yıkamak

Kahve falında pamuk yıkamak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, dolandırılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk yıkamak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında pamuk yıkamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, evlerine dünürcü geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde pamuk görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine inanılır.

Kahve falında pamuk şekeri almak söz ve yetki sahibi olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk kozası görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk toplamak düşmanlıkların biteceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tıkamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir