AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk toplamak

Kahve falında pamuk toplamak

Kahve falında pamuk toplamak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sayılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalettir.

Kahve falında pamuk toplamak gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk toplamak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan pamuk toplamak işlerinin daha kötüye gideceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pamuk topladığını görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, gıybet edeceğine delalettir.

Kahve falında pamuklu şeker görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında pamuk ekmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir