AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk kozası görmek

Kahve falında pamuk kozası görmek

Kahve falında pamuk kozası görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hanesine bolluk geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk kozası gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında pamuk kozası görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırtıl kozası görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozada kelebek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek kozası görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında ipek kozası görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek kozası görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir