AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk şekeri almak

Kahve falında pamuk şekeri almak

Kahve falında pamuk şekeri almak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sağlığını geri kazanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Kahve falında pamuk şeker görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk şekeri almak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında pamuklu şeker görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında pamuk şeker almak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz pamuk şeker görmek insanların hayır dualarının alınacağına, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek daha fazla para kazanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir