AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet eder.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri almak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker almak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuklu şeker görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk şeker görmek kısmetsizlik yaşayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir