AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk şeker görmek

Kahve falında pamuk şeker görmek

Kahve falında pamuk şeker görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri almak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuklu şeker görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek sahip olduklarının da çoğalacağına, malını ve canını riske edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz pamuk şeker görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek işlerin de hafifleyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Kahve falında pamuk şeker almak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir