AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk şeker almak

Kahve falında pamuk şeker almak

Kahve falında pamuk şeker almak çirkin amellere, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pamuk şeker almak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek endişelerin son bulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye inanılır.

Kahve falında pamuk şekeri almak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek mutsuz olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuklu şeker görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında pamuk şeker almak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında pamuk şeker görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir