AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuklu şeker görmek

Kahve falında pamuklu şeker görmek

Kahve falında pamuklu şeker görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuklu şeker gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek başarısının yükseleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk şeker görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek her zaman haklının yanında olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk şeker almak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz pamuk şeker görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuklu şeker görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir