AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk satmak

Kahve falında pamuk satmak

Kahve falında pamuk satmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, malının ve kazancının tam olacağına, sorunların biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk satmak gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Kahve falında pamuk satmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzında pamuk görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pamuk şeker görmek bekarlar için evlenmeye, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla pamuk doldurmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk tohumu görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk toplamak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iyilik bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir