AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk tohumu görmek

Kahve falında pamuk tohumu görmek

Kahve falında pamuk tohumu görmek çok sevinçli haberler alacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk tohumu gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında pamuk tohumu görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak pamuğu görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, küfürlü söze alamet eder.

Kahve falında pembe pamuk şekeri yemek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında pamuk helva görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Kahve falında dişinden pamuk çıkarmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün ve pamuk görmek şansızlığın kırılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulur.

Kahve falında pamuktan yatak görmek geçim derdinden kurtulacağına, insanları sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında burnuna pamuk tıkamak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir