AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk çiçeği görmek

Kahve falında pamuk çiçeği görmek

Kahve falında pamuk çiçeği görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk çiçeği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah pamuk görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan pamuk görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk fidanı görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında pamuk prenses olmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan pamuk toplamak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir