AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlası görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada pamuk görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir