AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk almak

Kahve falında pamuk almak

Kahve falında pamuk almak aradığı çareleri bulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, mutluluktan havalara uçacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pamuk almak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında pamuk yakmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pamuk görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk sulamak bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde pamuk görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında pamuk didiklemek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk hediye almak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir