AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk yakmak

Kahve falında pamuk yakmak

Kahve falında pamuk yakmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi zarar edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk yakmak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında pamuk yakmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla pamuk görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak pamuğu görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında pamuk yemek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan pamuk toplamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında pamuk satmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlası görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir