AnaSayfa / Genel / Kahve falında pakette gelinlik görmek

Kahve falında pakette gelinlik görmek

Kahve falında pakette gelinlik görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük ses getireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pakette gelinlik gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Kahve falında pakette gelinlik görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Kahve falında bir paket sakız görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalet eder.

Kahve falında kına paketi görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında pakette süt görmek mutluluğunun zedeleneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk paketi görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında paket yağ görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki paket sigara görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında sigara paketi taşımak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir