AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına paketi görmek

Kahve falında kına paketi görmek

Kahve falında kına paketi görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına paketi gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında paket kına görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına paketi görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paket makarna almak gülen yüzünün hiç solmayacağına, zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden paket almak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paket şeker görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çikolata paketi almak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir