AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı telefon görmek

Kahve falında pahalı telefon görmek

Kahve falında pahalı telefon görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, rızkının kesileceğine, kazancının epey düşeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında pahalı telefon gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında pahalı telefon almak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı telefon görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek şansın ve kısmetin açılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı otomobil görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı elbise görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı ev görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı kolye görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında pahalı çanta görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir