AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı ev görmek

Kahve falında pahalı ev görmek

Kahve falında pahalı ev görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, günahlarından tövbe etmeye, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı ev gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında pahalı ev görmek hayata küsecek duruma geleceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı telefon görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı kolye takmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında pahalı telefon almak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında pahalı arabaya binmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında pahalı araba sürmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir