AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı otomobil görmek

Kahve falında pahalı otomobil görmek

Kahve falında pahalı otomobil görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı otomobil gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Kahve falında pahalı otomobil görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı araba kullanmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında pahalı hediye almak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı bir hediye almak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pahalı saat takmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı kolye takmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı arabaya binmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir