AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı telefon almak

Kahve falında pahalı telefon almak

Kahve falında pahalı telefon almak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı telefon almak gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Kahve falında pahalı telefon almak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı telefon görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı ayakkabı almak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında pahalı araba sürmek aile saadetinin de artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pahalı kıyafet görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işarettir.

Kahve falında pahalı kolye görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı bir hediye almak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir