AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı bir şey satın almak

Kahve falında pahalı bir şey satın almak

Kahve falında pahalı bir şey satın almak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında pahalı bir şey almak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı bir şey görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında pahalı araba kullanmak şansının da döneceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı elbise giymek saygısını toplayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı kolye takmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pahalı telefon almak moral olarak çok iyi hissedeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında pahalı elbise görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir