AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı eşya görmek

Kahve falında pahalı eşya görmek

Kahve falında pahalı eşya görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı eşya gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında pahalı eşya görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı bir hediye almak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pahalı yüzük görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında pahalı balık görmek istediği oranda da eğleneceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında pahalı yemek aydınlığa çıkılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı ev görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çok pahalı araba görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı otomobil görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir