AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı hediye vermek

Kahve falında pahalı hediye vermek

Kahve falında pahalı hediye vermek içindeki sıkıntıların gideceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında pahalı hediye vermek gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında pahalı bir hediye almak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pahalı hediye almak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı hediye vermek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı kol saati görmek önemli kişi haline geleceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında pahalı parfüm görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı çanta görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında pahalı bir şey almak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir