AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı bir şey almak

Kahve falında pahalı bir şey almak

Kahve falında pahalı bir şey almak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Kahve falında pahalı bir şey almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı bir şey görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı bir şey almak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalettir.

Kahve falında pahalı telefon görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında pahalı hediye almak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına inanılır.

Kahve falında pahalı gelinlik görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında pahalı parfüm görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok pahalı araba görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir