AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahın kızı olmak

Kahve falında padişahın kızı olmak

Kahve falında padişahın kızı olmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişahın kızı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek sevinçli bir haber alınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişah kızı görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişahın kızı olmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini padişah görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah sarığı görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında padişahla yemek yemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında padişahla evli olmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişahın elini öpmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir