AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah kızı görmek

Kahve falında padişah kızı görmek

Kahve falında padişah kızı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında padişah kızı gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında padişahın kızı olmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek hayatının tamamen altüst olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişah kızı görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişahla evli olmak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Kahve falında ölü padişah görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini padişah görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah mührü görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişah eli öpmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir