AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahla evli olmak

Kahve falında padişahla evli olmak

Kahve falında padişahla evli olmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişahla evli olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Kahve falında padişahla evli olmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş padişah görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine yorulur.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek makbul olan şeylere, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişah karısı görmek insanları kandıracağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalettir.

Kahve falında padişah olduğunu görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü padişah görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında osmanlı padişahını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişahın huzuruna çıkmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir