Kahve falında kendini padişah görmek

Kahve falında kendini padişah görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, arkasından gıybet edeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini padişah gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında padişah tahtı görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında padişahı öldürmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişah eşi olmak rahatının yerinde olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahın öldüğünü görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında osmanlı padişahını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında padişahtan hediye almak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında cin padişahı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında padişahı korumak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir