AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya yaklaşmak

Kahve falında aya yaklaşmak

Kahve falında aya yaklaşmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aya yaklaşmak gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında aya yaklaşmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğe yaklaşmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zinaya yaklaşmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında birine yaklaşmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüme yaklaşmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir