AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme yaklaşmak

Kahve falında ölüme yaklaşmak

Kahve falında ölüme yaklaşmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında ölüme yaklaşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ölüme yaklaşmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan yaklaşmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet eder.

Kahve falında güneşe yaklaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında yıldızlara yaklaşmak ilerleyemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşine arkadan yaklaşmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aya yaklaşmak şifa ve moral bulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir