AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yaklaşmak

Kahve falında birine yaklaşmak

Kahve falında birine yaklaşmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yaklaşmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşe yaklaşmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölüme yaklaşmak güç alacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşine arkadan yaklaşmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında zinaya yaklaşmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir